viernes, 11 de mayo de 2012



"Más madera más madera"... la cèl.lula és com el tren dels Hermanos Marx!!

Apreciat Pere,

Sempre recordaré les teves classes... on posaves cos i ànima en transmetre'ns la teva passió per la biologia...i la docència.
El dia més meravellós va ser quan ens vas comparar el catabolisme de la cèl.lula amb el tren dels Germans Marx... "quan s'acaba el carbó... s'ha de començar a cremar la fusta del tren...." i anaves d'una punta a l'altra de la classe corrent i cridant "más madera ... más madera!!!" imitant la pel.licula. EXTRAODINARI.
A nivell personal,  vas marcar profundament la meva passió per la biologia, l'embriologia, i la idea de poder diagnosticar algun dia (corrien els anys 80) malalties als embrions..... 20 anys després, la teva passió forma part de la meva feina dia a dia, ajudant a families a tenir embrions "sans".

Has estat el pilar fonamental i la font d'inspiració de TOTS els alumnes que hem tingut la sort d'haver-te conegut... com a mestre, com a confident..., com a amic.

Sempre et recordarem!!! Gràcies.


Alex Garcia-Faura
Llívia '92

1 comentario:

  1. Pels apassionats de les frases cèl.lebres d'autor desconegut (però genial) la foto de les llumetes és la versió moderna de "blub, blub, fa el peixet" ... en angès.. "blub, blub, does the FISH"

    ResponderEliminar