domingo, 20 de mayo de 2012

Glòbul vermell

 
 
Estimadíssim Sr. Cairó,

Aquest recull representa només una mínima part dels records, el reconeixement i l'estimació de tants i tants dels seus alumnes que s'ha guanyat al llarg dels seus anys d'entrega al món de la docència. Sens dubte una mil.lèsima part del que es mereix.

Com sap AULA genera molts debats i diversitat d'opinions, però si hi ha una única cosa en la que qualsevol alumne d'Aula estaria d'acord -i dic TOTS sense excepció- és en la bondat de del Sr Cairó i en la seva passió per allò que explicava.
Les "germanes Carreras" ens sentim molt afortunades d'haver-lo pogut tenir de professor i exemple. Mentre vàrem ser a l'escola perquè era impossible aborrir-se en les seves classes (crec que cap alumne seu oblidarà mai com funciona l'aparell circulatori després de veure'l fer de glòbul vermell corrent entre les taules que eren els capilars!). A mesura que ens hem anat fent grans perquè hem estat més i més conscients de la seva bondat, generositat i entrega al desenvolupament de tots nosaltres, els seus alumnes. Ha estat i serà un dels nostres màxims exemples i referents del que és viure una vida apassionat i de pura autenticitat.


Moltes gràcies per tot!
Una abraçada molt forta de les dues!
Glòria i Anna


Anna Carreras Coch - Ulisses
Glòria Carreras Coch - Praga

No hay comentarios:

Publicar un comentario