jueves, 31 de mayo de 2012

uandaa, un llop! ñam ñam

Anècdotes:

a) Estavem a classe de Català, amb el Sr. Nofre, a l'anfiteàtre de l'edifici dels grans fent classe, tranquil·lament. De sobte va entrar el Pere Cairó, sense dir ni ola, murmurant, va dirigir-se cap als calefactors de la paret, el va apagar, i va marxar, tancant la porta darrera seu, mentre seguia murmurant. El Sr. Nofre, un cop ja va haver marxat, va sacsejar lleugerament el cap horitzontalment, mentre deia "Com podeu veure, el Sr Cairó, no està bé"

b) Segur que molts recorden quan algú feia una pregunta interessant, com donava un cop de mà a la taula, i deia "1!!!!", després s'aixecava, circulava per el fons de la classe amb la ma aixecada i repetia "1!! Aquesta pregunta es un 1!"

c) Un dia, es va posar a dibuixar a la pissarra, un llop amb les potes cap amunt, ensenyant com el llop estava mort, i se'l menjaven els essers vius més petits, i ho explicava " Això és un arbre... Ara unes potes, mirant cap a munt, perquè el llop, esta mort. I ve un bacteri i diu "uandaa, un llop! ñam ñam!" Dibuixava una espècie de núvol per sobre el llop mentre deia " I ara al bacteri diu, i ep, una mica de llop" després ho esborrava i deia "i al final, ja no queda llop".

d) Guillermo Barri, ven conegut a la nostra promoció tenia un tracte especial amb el Sr Cairó. El Sr Cairó l'odiava, així que era bastant habitual sentir a l'esplanada central dels edificis, com el Sr Cairó obria la porta de classe, i cridava "Barri, forrra!! Ets un imbècil!! No, no diguis res! Fora!!!". Potser explicat no fa tanta gràcia, però tots els que vam conèixer aquestes situacions, ens ho preníem amb humor, el Guillermo Barri inclòs.

Albert Contel, Menorca



3 comentarios: