jueves, 31 de mayo de 2012

Els coloms son fastigosos

Moltes coses recordo del Sr.Cairo. El soroll de les seves sabates desendreçades anant amunt i avall de la classe, els seus ulls desorbitats buscant algun dels pocs alumnes espavilats que donessin la resposta adequada, el seu entusiasme per explicar, aclarir, i a la vegada aportar l'humor necessari per entendre i no adormir-se en una classe de biologia! No era precisament de les alumnes que destacava.. però mai les meves preferències van ser pel professor/a que millors notes em posava, si no per aquell del que en conservo millors records, i el Sr.Cairo n'és un.. indubtablement!!
Els atacs de calor, les vacil·lades al pobre ignorant que recollia 7 de tot tipus, el somriure mig convençut de la resposta, la seva ironia, la seva passivitat fora de classe, la seva mirada baix i el seu moviment de cap d'una banda a l'altra quan alguna cosa "no estava be", son alguns dels records que tinc del Pere...
A dir veritat, poc recordo de la reproducció asexual, les anemones o l'estructura de l'ADN, però cada vegada que agafo la moto no puc oblidar una frase:

Els coloms son fastigosos, amb la moto els persegueixo intentant atropellar-los. I ja que per la biologia no he servit, amb això segueixo el teu llegat, Pere!

Gràcies per aportar tant d'humor i fer-te inoblidable!!
Georgina Contel - Mil·lenni I




No hay comentarios:

Publicar un comentario