lunes, 28 de mayo de 2012

Gat enfadat!

 
Estimat Sr. Cairó,
Retrobar-me amb vostè ha estat molt gratificant i emotiu a la vegada i, sobretot, m'ha fet recordar moments i experiències viscudes amb vostè fa més de 15 anys!!

La imatge que tinc de les seves classes és que sempre anava amunt i avall, d'un costat a l'altre de la classe, com si jugués un partit de tenis...encara no sé d'on treia i treu tanta energia!!! També recordo la passió que posava a cada classe i en tot el que ens explicava, estigués o no relacionat directament amb la biologia. 

Com a anècdota banal i intrascendent, recordo que un dia ens va dibuixar un gat a la pissarra amb el llom arquejat i el pèl eriçat, les orelles en punxa i la cua recta i estirada per mostrar-nos com saber quan un gat està enfadat. No sé si van ser les seves habilitats pictòriques però aquesta imatge no se m'oblidarà mai!



Desitjo de tot cor que en la seva nova etapa sigui molt feliç i pugui gaudir dels petits i bons moments que ens ofereix la vida i espero que en les meves classes a la universitat i de música hi pugui posar ni que sigui una mínima part de la seva passió per la docència.

una forta abraçada,

Elisenda Calvet
Promoció de Praga

No hay comentarios:

Publicar un comentario