domingo, 20 de mayo de 2012

Molts Pujols!!!

Estimat  Pere,

Amb els anys, un aprèn que un bon professor és aquell que a més d’aportar-nos coneixement, sobre tot, ens ensenya a créixer com a persones, que ens ensenya a preguntar-nos sobre la vida, a ser crític amb l’establishment i les aparences i sobre tot, sobre tot, ens ensenya a pensar per nosaltres mateixos.

I això has fet tu durant tots aquests anys, promoció rere promoció. Has estat el professor més proper als alumnes, ens has fet riure, ens has ensenyat música, literatura, biologia i ens has renyat per ser uns nens mimats, uns privilegiats. Això també ho hem après de tu.

De fet has criat més d’una generació de moltes famílies que a través del temps compartim l’experiència d’haver tingut un mestre singular, d’aquells que deixen una petjada inesborrable en la nostra personalitat.

Gràcies Pere, haver-te tingut de “profe” ha sigut un privilegi. Ariadna Castelló Pàmpols; Lars i Sigrid Hvass Pujol; Pere, Jordi i Marta Pujol Puente.





Atresoro un record singular, compartit amb el Claudi Paniagua, d’una classe de naturals que ens explicaves ... bé, el cert és que no recordo el tema però era quelcom de l’atmosfera i de com l’aire estava composat de diferents molècules i de petits sers microscòpics. I aquests estaven repartits per tooot l’aire de la classe, fet que vas remarcar recorren erràticament la classe senyalant a l’aire on podia haver-hi coses: nitrogen, oxigen, pols, àcars i tot un seguit de cosetes. No es tant pel llistat de les coses que podien ser sinó per la claredat i la intensitat amb el que hem va colpir el concepte gràcies a la teva entrega. Una imatge que recordo vivament i que, a vegades, intento reproduir en el dia a dia quant explico coses als altres.

Pere Pujol i Puente




Jordi - Xàtiva
Pere - Migjorn
Ariadna -Ayora
Lars - Tigüipa
Sigrid - Cazalí
Marta - Sinera

No hay comentarios:

Publicar un comentario