domingo, 13 de mayo de 2012

Dedicació i alegria!

 


Estimat Sr Cairó,
Des de sisè fins a quart d'ESO, envejava als alumnes de les altres classes per tenir-lo de professor perquè les meves germanes m'havien parlat molt bé de vostè. No obstant, no sabia el perquè de la seva admiració cap a vostè.  
Aquest any, escollint Biologia, he tingut la sort de poder-ho comprovar; amb vostè no només he après el temari de biologia, sinó valors i aspectes de la vida que de vegades se'ns obliden com per exemple que tenim molta  sort per viure on vivim... En definitiva, vostè sempre intenta educar els seus alumnes com a bones persones. Durant aquest curs, he pogut comprovar que vostè és una persona molt generosa, simpàtica, que només demana atenció i un somriure. Podria definir-lo com un símbol de dedicació, alegria, estimació i esforç continu.
Quan a principi de curs ens va dir que hi havia la possibilitat de marxar, no m’ho vaig acabar de creure pel fet que vostè estima moltíssim  l’escola i que no voldria deixar-la. Per aquesta raó, quan ens va afirmar que acabava de decidir que marxava, se’m va fer un nus a l’estómac pel fet que se´l veia molt trist i que havia estat una  decisió dura i no volguda, un altre cop per fer el bé als alumnes en la part acadèmica.  
Ara, ja porto una estona reflexionant sobre la idea de marxar i ja no em fa pena ja que sé que seguirà venint a l’escola, que entrarà per la porta amb un gran somriure i que ens seguirà educant com a persones.
Moltíssimes gràcies per aquest any i que sàpiga que no està sol, que tots els alumnes estem amb vostè,
Elisabeth Sanfeliu,

PD: Tot i que haguem tingut alguns enfrontaments, el segueixo apreciant i admirant com a persona 

Elisabeth Sanfeliu-Cazali

No hay comentarios:

Publicar un comentario