viernes, 18 de mayo de 2012

Capital

 
Titol de la foto:  "Chapeau" pel Sr.Cairo
 
Estimat Sr.Cairo,

Primer de tot, disculpi que pel fet d'escriure-li des d'un teclat angles sense accents li hagi convertit en la capital d'Egipte. Pero de fet, voste ha estat capital per molts de nosaltres, i tant revolucionari com la placa (tampoc tinc c trencada) Tahrir en plena ebullicio. Ens va contagiar una passio per aprendre i una curiositat intel.lectual, com pocs professors ens han sabut transmetre. Les seves eren, a mes, les classes mes divertides que recordo de la meva etapa escolar i universitaria. 

No se qui va escollir el nom del blog, pero el trobo molt encertat. Voste va sembrar en nosaltres la llavor d'un entusiasme desbordant, no tan sols per la Biologia, sino per la vida en general.

Anecdotes de les seves classes n'hi han moltes. Guardo un especial record de l'excursio que vam fer amb l'Andrea Granell i els meus pares al Montseny, per tantejar un possible tema de treball de recerca de fi de Batxillerat sobre la flora i fauna del Montseny. Tot i que al final em decantes per fer un treball sobre literatura i cine, no dubto pas que hagues estat molt interessant fer el treball amb voste, i que hagues disfrutat molt de l'experiencia. Pero no podia pas fer tots dos alhora!

Va ser un privilegi tenir-lo de professor. Si en algun moment vol escriure'm per reprendre el contacte, ho pot fer a aledeleiva(arroba)gmail.com.

Li desitjo el millor per aquesta nova etapa.

Una abracada,

Alejandra de Leiva (Vinyoli)

No hay comentarios:

Publicar un comentario