domingo, 13 de mayo de 2012

Un professor carismàticBenvolgut Sr. Cairó,

            Jo només l’he tingut un any com a professor, però vull que sàpiga que aquell any vaig disfrutar moltísim amb les seves classes, quan entrava a classe podíem veure que tenia ganes d’explicar alguna anècdota o fer alguna broma i tots l’esperàvem. Ha estat un professor únic, apassionat pel que explica i interessat pels seus alumnes ja que el Sr. Cairó es segueix preocupant per nosaltres fins i tot quan hem deixat l’escola, això ho puc saber ja que m’ha preguntat diversos cops per la meva tieta i la meva mare (antigues alumnes Gaudí i Pedralbes i Atlàntida).

            També m’agradaria que sabes que a casa meva de tan en tan recordem anècdotes seves ja que com he dit abans la meva mare també l’ha tingut de professor, fins i tot els meus avis saben qui és, i no podem evitar de riure degut a que vostè és i sembla que sempre ha estat un professor apassionat i divertit, no hi ha millor manera de descriure’l.

            Aquest any he escollit fer l’assignatura de Dibuix Tècnic en comptes de Biologia i em va costar molt de prendre-la i un dels motius era que suposava deixar de tenir-lo com a professor, però a la vida cal fer sacrificis, no? Sàpiga que igualment que fa bromes de nosaltres, els de dibuix tècnic, jo el segueixo apreciant.

Ferran Moyano Tarrason – Claude Cazali

No hay comentarios:

Publicar un comentario