viernes, 18 de mayo de 2012

Passió i dedicació contagioses



Sr. Cairó, 

Ser alumna seva va ser tot un privilegi. La passió, entusiasme i sentit de l'humor que encomanava  en aquelles sessions eren molt motivadores. Parlaven més que d'una assignatura; mostraven una forma de fer, una manera de ser, generosa i propera, i no per això menys exigent. Més enllà de les classes, encara era més valuosa la seva companyia; per les seves ganes de compartir, d'explicar vivències i anècdotes, de generar discussions i converses... de ser i tractar-nos com a persones.  

Guardo un record imborrable de l'any que va ser el nostre tutor en el treball de CIRIT. Les hores al laboratori, els sopars a casa seva, les xerrades al voltant del treball, o de tants altres temes... De la seva manera de fer durant aquell any, vaig aprendre moltíssim, i va ser un gran exemple de com treballar en equip, de com valorar l'aportació de cadascú. 

M'ha quedat una cita que em va escriure i que he tingut molt en consideración durant aquests anys: "Una vida plena és aquella que es correspon al somni d'un adolescent, pero realitzat a l'edat madura". Tenia raò, perquè només llavors un pot viure-la amb passió i dedicació, com ha fet vosté.

Una forta abraçada, 

Myriam Fernández, Montsià

No hay comentarios:

Publicar un comentario