martes, 1 de mayo de 2012

Càmeres i accessoris....

 

Benvolgut Sr. Cairó,


És molt, molt difícil resumir en poques línees els bons records que em vénen al cap, i copsar la incidència tant postiva que vostè ha tingut en les nostres vides. De fet, seria molt més fàcil resumir els dolents, ja que amb tota rotunditat puc dir que no h' hi ha cap.

Recordo la dedicació i passió amb la qual ens explicava tot allò que en poca o molta mesura, ens ha servit per el nostre futur, així com la sinceritat i franquesa d' una persona que explicava que s' havia dedicat a la biologia, ja que tot i que li hauria agradat ser metge, sabia que no hauria resistit veure com patia la gent. De fet, era aquesta plena dedicació, passió, sinceritat, paciència infinita per escoltar-nos i les seves ganes d'estar sempre al nostre costat, el que feia que sempre fos vostè la persona escollida per acompanyar-nos a totes les excursions i viatges de finals de curs.

Com a mostra del que dic, li adjunto una fotografia que espero que el faci somriure, on se'l veu carregant les càmeres i accessoris de fotografia que sempre l' acompanyaven, en una de les moltíssimes excursions que va fer amb la gent de Xàtiva.

Des d' un agraïment profund per la seva tasca i la bona influència vostè ha tingut sobre tots nosaltres, li desitjo molta sort.


Josep Puigcerver (Tramuntana i Xàtiva A).

No hay comentarios:

Publicar un comentario