lunes, 23 de abril de 2012

Mitosi...






M'encantaria poder tornar a una de les seves classes. Seure i escoltar les seves preguntes que semblaven endevinalles, riure amb la seva energia amunt i avall per la pissarra, veure la butxaca dels seus pantalons negres tacada de guix, copiar els dibuixos de les cèl·lules...

Diria que les seves classes eren les que més debats suscitaven entre els amics quan surtíem al pati (i era tot un mèrit aconseguir que parlèssim d'un tema de classe fora d'ella, sobretot en aquella època de l'adolescència). Suposo que la seva passió n'era la responsable, d'això i de que tants conceptes ens quedessin gravats al cap per sempre més. De fet, em vaig sorprendre a mi mateixa, fa un parell d'anys, en una assignatura de Periodisme, llegint un article on apreixia la paraula mitosi i associant-la directament a vostè explicant-nos el significat fa ja més de sis o set anys. I mentre ho recordava li vaig donar les gràcies mentalment, perquè va aconseguir que de veritat aprengués.

Sempre he admirat la seva intel·ligència i la seva capacitat d'interessar-se per tot i saber de tot. És una gran persona Sr. Cairó, sempre el recordaré amb molt d'afecte!

Alicia Fàbregas - Sahel

No hay comentarios:

Publicar un comentario